Utendørs rustfritt stål piknikbord

Modell: TB12
Lengde: 1800mm / 2400mm
Materiale: 304/316 rustfritt stål
Etterbehandling: Hårlinjeavslutning

Produktdetaljer

Chongqing Arlau Civic Equipment Manufacturing Co., Ltd. er en omfattende produsent av offentlige anlegg som driver med utendørs søppelkasser, fritidsbord og stoler. Yibei holder seg til talentkonseptet til" talent er kildekraften til bedriften" ;, og selskapet etablerer et perfekt team. Våre designere kan, i henhold til kundenes krav, tilby passende designløsninger for å imøtekomme kundenes behov. Det forbedrer menneskers livsmiljø, forbedrer kvaliteten på menneskelivet, tjener samfunnet og fordeler mennesker.

Miljødesign er den generelle trenden. Etter min mening må utemøbler først konstant forfølge den perfekte kombinasjonen av innovativ design og materialer. Designere og forbrukere vil være mer og mer oppmerksom på miljøvern, og er mer villige til å konsumere produkter som ikke har noen forurensning av det naturlige miljøet, for eksempel produkter som har bedre toleranse, lengre levetid og unngå avfallshåndtering; om det er naturlig nedbrytning eller forbrenning. Det produseres ingen skadelige stoffer; det er enkelt å rengjøre, og trenger ikke engang rengjøringsmidler som forurenser miljøet.

Omfattende og raffinert prosess: mange utmerkede designere av selskapet nøye designet, med bueform, solid og vakkert utseende, elegant og komfortabelt


Pakke

Produkt

Utendørs rustfritt stål piknikbord

Modell

TB12

Materiale

304/316 rustfritt stål

Bli ferdig

Hårlinjeavslutning

skruerBolter og skruer i rustfritt stålgratis

Standardexportpacking


Leveringstid

Innen 10 --- 30 dager

Monteringsmetode

Flensflate montert, frittstående, innebygd

innbetalingT/T, L/C

TB12

Hot Tags: Utendørs rustfritt stål piknikbord, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk

Forespørsel

You Might Also Like