Laserskåret stål offentlig benk

Modell: FS16
Lengde: 1800mm
Materiale: stål
Etterbehandling: Sinkrik grunning + utendørs pulverlakk (Dupont) / termoplast
Pulvermerke: DuPont / Akzo Nobel

Produktdetaljer

Parkbenker er en viktig del av det urbane landskapet. Kreativiteten og det visuelle bildet av uteseter påvirker direkte planleggingskvaliteten i det generelle byrommet. Selv om de fleste av disse fasilitetene ikke er store, er de nært knyttet til det offentlige livet. De er nært knyttet til bylandskapet og gjenspeiler trofast det økonomiske utviklingsnivået og det kulturelle nivået i en by. Chongqing Arlau Civic Equipment Manufacturing Co., Ltd. gir deg vakre og praktiske benkprodukter for å forbedre mennesker' s livsmiljø og livskvalitet

Parkstolbenene er laget av støpejern, som har slitesterk og støtdempende ytelse, god seighet, miljøvern, økonomi og praktisk. Overflaten er polert, polert og rustfast, og den er ikke deformert, sprukket eller råtnet. Den er egnet for langvarig bruk utendørs.

Kontakten er laget av rustfrie stålbolter og høyfaste treskruer. Vi vurderer at parkstolen er et produkt som plasseres utendørs, og solen blåses i vinden. Hvis kontakten er laget av generelle galvaniserte krombolter, vil levetiden være veldig kort. Den oksyderte komponenten vil forårsake skade på stolstripen, og dermed redusere levetiden til parkstolen. Derfor bruker vi rustfrie stålbolter, som har høy styrke, hardhet og slitestyrke, korrosjonsmotstand og vakkert utseende.


Navn

Holdbare utendørsbenker

MaterialeStål
PulvermerkeAkzo Nobel / Dupont / Dulex;
StørrelseLengde: 1800mm
MonteringsmetodeFlensflate montert, frittstående
Produksjonstid10-30 dager etter mottak av innskudd
ferdigStål Anti-rust finish: varmforsinking / sinkrik grunning;
Uselife

5-10Year

Trekk

Anti-bøying, anti-aging, høy ytelseHot Tags: Laser Cut Steel Public Bench, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk

Forespørsel

You Might Also Like