Laserskåret stålbenk

Modell: FS16
Lengde: 1800mm
Materiale: stål
Etterbehandling: Sinkrik primer + pulverlakk utendørs (Dupont) / termoplast
Pulvermerke: DuPont / Akzo Nobel

Produktdetaljer

Parkbenker er en viktig del av bylandskapet. Kreativiteten og det visuelle bildet av uteseter påvirker direkte planleggingskvaliteten til det generelle byrommet. Selv om de fleste av disse anleggene ikke er store, er de nært knyttet til det offentlige liv. De er nært knyttet til det urbane landskapet og gjenspeiler trofast det økonomiske utviklingsnivået og det kulturelle nivået i en by. Chongqing Arlau Civic Equipment Manufacturing Co., Ltd. gir deg vakre og praktiske benkprodukter for å forbedre menneskers' s livsmiljø og livskvalitet

Parkstolbena er laget av støpejern, som har slitesterk og støtdempende ytelse, god seighet, miljøvern, økonomi og praktisk bruk. Overflaten er polert, polert og rustfast, og den er ikke deformert, sprukket eller råtnet, den er egnet for langvarig utendørs bruk.

Koblingen er laget av bolter i rustfritt stål og høyfaste tre-skruer. Vi vurderer at parkstolen er et produkt som plasseres utendørs, og solen blåses i vinden. Hvis kontakten er laget av generelle galvaniserte krombolter, vil levetiden være veldig kort. Den oksyderte komponenten vil skade stollisten, og dermed redusere parkeringsstolens levetid. Derfor bruker vi rustfrie stålbolter, som har høy styrke, hardhet og slitestyrke, korrosjonsbestandighet og vakkert utseende.

Navn

Holdbare utendørs benker

MaterialeStål
PulvermerkeAkzo Nobel / Dupont / Dulex;
StørrelseLengde: 1800mm
MonteringsmetodeFlens utenpåliggende, frittstående
Produksjonstid10-30 dager etter mottak av depositum
FerdigRustfri stålfinish: varmgalvaniserende / sink-rik primerbelegg;
Uselife

5-10 År

Trekk

Anti-bøying, anti-aldring, høy ytelse


Hot Tags: Laser Cut Steel Public Bench, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk

Forespørsel

You Might Also Like