Hagebenkdel, Utendørs dekorativ benk, Holdbar hage utendørs benk

Modell: FS22
Lengde: 1800mm
Materiale: stål
Etterbehandling: Sinkrik primer + pulverlakk utendørs (Dupont) / termoplast
Pulvermerke: DuPont / Akzo Nobel

Produktdetaljer

Funksjoner:

Passende liv, naturlig skjønnhet: du kan oppleve den naturlige skjønnheten i utendørs, park og andre miljøer hver dag, redusere tempoet i livet og lytte til naturensemblet stille

De ferdige hurtigbordene og stolene beholder den tradisjonelle innkjøpsmodellen, og forbrukerne må kjøpe dem selv. Det er mange måter å tilpasse og møte den vanlige stilen og den spesielle formen i mange aspekter. Ferdige bord og stoler krever at forbrukerne kjøper på stedet, velger og kjøper. Tilpassede design er vanligvis gitt, og forbrukerne er fornøyde med ombehandling.

Økonomisk og vakker, unik: direkte salg fra fabrikken, utmerket kvalitet på utførelsen, lengre levetid, aluminiumsføtter er mer holdbare, økonomiske, vakre, allment favorisert av kunder og distributører.

Fordi det er skreddersydd, må tilpassede raske spisebord og stoler vente på en" leveringsdato" ;. Mange forbrukere er bekymret for at leveringsdatoen ikke vil være garantert, så forbrukerne anbefales å velge selgere med god servicekvalitet for ikke å forsinke møblene.

Navn

Hagebenkdel, Utendørs dekorativ benk, Holdbar hage utendørs benk

MaterialeStål
PulvermerkeAkzo Nobel / Dupont / Dulex;
StørrelseLengde: 1800mm
MonteringsmetodeFlens utenpåliggende, frittstående
Produksjonstid10-30 dager etter mottak av depositum
FerdigRustfri stålfinish: varmgalvaniserende / sink-rik primerbelegg;
Uselife

5-10 År

Trekk

Anti-bøying, anti-aldring, høy ytelse
Hot Tags: Garden Bench Part, Outdoor Decorative Bench, Holdbar Garden Outdoor Bench, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk

Forespørsel

You Might Also Like