Terrassestol og bordsett i metall

Modell: TB21
Tabell: 800 * 800 * 750mm
Materiale: Stål
Etterbehandling: Sinkrik primer + pulverlakk utendørs (Dupont)
Pulvermerke: DuPont / Akzo Nobel

Produktdetaljer

Den spesifikke utformingen av produktene bør også koordineres med omgivelsene. Når den brukes til hvile eller når den er utstyrt med en tilbakelent hvilemodus, kreves en bred benk, og støtten er bedre. Fra ergonomisk perspektiv er det mer behagelig å gjøre bordet og bakplaten på kroppen til å komme i kontakt med treprodukter.

Det er mange utemøbler, for eksempel: rotting, støpt aluminium, massivt tre, aluminiumslegering og andre materialer. Før sa mange nettbrukere på Internett, hva slags utemøbler er bra for sommeren? Etter min mening er utemøbler laget av rotting det beste om sommeren, hvorfor? Fordi rottingmøbler ikke bare er utemøbler, men også en del av interiøret vårt, kan rottingmøbler gi en frisk stil til interiøret i hjemmet, øke levetiden til hele møbledekorasjonen og gjøre interiøret nærmere naturen.

Om sommeren skal stedet med hagestoler være utstyrt med solskjermingsutstyr. Hvis du kan snu fritt og ta og sette ting, må det være en enkel å reparere strukturen. Du kan velge fritidsbord og stoler uten ryggstøtter. Ryggstøtten kan støtte midjen, ryggen og nakken helt eller delvis.

Navn

Patiostol og bordsett i metall

Merke

Arlauwww.arlau.com

Materiale

Stål

Etterbehandling

utendørs pulverlakk (Akzo Nobel) / kabletegning

Farge for metall

RAL-farger for valg

Skruer

304Reservedeler av rustfritt stål gratis

Pakking

Standard eksportemballasje

Monteringsmetode

Flens overflatemontert, frittstående, innebygd

Produksjonstid

10-30 dager etter mottak av depositum

Sertifikat

ISO9001Hot Tags: arlau pt25 terrassestol og bordsett, hvitt metall utendørs bord og stol, metallnett terrassebord, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk

Forespørsel

You Might Also Like