Metal patio stol og bordsett

Modell: TB21
Tabell: 800 * 800 * 750mm
Materiale: Stål
Etterbehandling: Sinkrik grunning + utendørs pulverlakk (Dupont)
Pulvermerke: DuPont / Akzo Nobel

Produktdetaljer

Den spesifikke utformingen av produktene bør også koordineres med omgivelsene. Når den brukes til hvile eller når den er utstyrt med en liggende hvilemodus, er det nødvendig med en bred benk, og støtten er bedre. Fra ergonomisk perspektiv er det mer behagelig å gjøre bordet og bakplaten på kroppskontaktdelen til treprodukter.

Det er mange utemøbelmaterialer, for eksempel: rotting, støpt aluminium, heltre, aluminiumslegering og andre materialer. Før, sa mange netizens på Internett, hva slags utemøbler er bra for sommeren? Etter min mening er utemøbler laget av rotting det beste om sommeren, hvorfor? Fordi rottingmøbler ikke bare er utemøbler, men også en del av interiørdekorasjonen vår, kan rottingmøbler bringe en frisk stil til interiøret i hjemmet, øke livlighet for hele møbleringsdekorasjonen og gjøre interiøret nærmere naturen.

Om sommeren skal stedet med hagestoler være utstyrt med solskjermingsutstyr. Hvis du kan snu deg fritt og ta og sette ting, må det være en enkel å reparere struktur. Du kan velge fritidsbord og stoler uten ryggstøtter. Ryggstøtten kan støtte midjen, ryggen og nakken helt eller delvis.


Navn

Metall patio stol og bordsett

Merke

Arlauwww.arlau.com

Materiale

Stål

Etterbehandling

utendørs pulverlakkering (Akzo Nobel) / kabletegning

Farge på metall

RAL farger for valg

skruer

304 Rustfritt stål reservedeler gratis

Pakking

Standard eksportpakking

Monteringsmetode

Flensflate montert, frittstående, innebygd

Produksjonstid

10-30 dager etter mottak av innskudd

Sertifikat

ISO9001


Hot Tags: arlau pt25 patio stol og bord sett, utendørs bord og stol av hvitt metall, metall netting patio bord, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk

Forespørsel

You Might Also Like